Gaziantep’in Doğal Atom İçeceğine Yıl Boyu Yoğun İlgi

Gaziantep’te Doğal Atom İçeceği Her Mevsim Yoğun Talep Görüyor

Gaziantep’in yöresel lezzetlerinden biri olan doğal sıkım meyveler ile süt, pekmez ve fıstık karışımından oluşan “atom” içeceği, hem yazın serinletici bir alternatif olarak tercih ediliyor hem de kışın bağışıklık güçlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor.

Gaziantep’e özgü bu enerji verici içecek, taze sıkım meyvelerle hazırlanıp, mevsimine göre çeşitli karışımlar ile zenginleştiriliyor. Doğallığı ve besleyici yönüyle ön plana çıkan atom içeceği, sadece Gazianteplilerin değil, aynı zamanda şehri ziyaret eden turistlerin de ilgisini çekiyor.

İşletme sahibi Çetin Bayır, “Atom içeceği, her mevsim insanların ilgisini çekiyor. İnsanları dinç tutması ve keyif vermesiyle bilinen bu içecek, tok tutma özelliğine sahip olmasıyla da tercih ediliyor. İçerisinde bulunan vitaminler ve faydalı içerikler sayesinde sağlıklı bir seçenek sunuyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Atom içeceğini düzenli olarak tüketen İbrahim Halil Efe ise, “Her mevsim bu içeceği seve seve içiyorum. Tok tutmasının yanı sıra vücuduma gereken vitaminleri de alıyorum. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / FATMA ALTINBAŞ – Genel

Related Posts

SGK’nin geri ödeme listesine 5 kanser ilacı daha alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 farklı kanser tedavisinde kullanılan 5 farklı ilacın SGK geri ödeme kapsamına alındığını bildirdi.

“İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa” kampanyasına 6 haftada yaklaşık 5 milyon kişi katıldı

Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelinde hayata geçirilen “İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa” kampanyasının ilk 6 haftasında, 4 milyon 923 bin 302 kişinin boy ve kilo ölçümlerinin yapıldığını bildirdi. Ölçümler sonucunda, 2 milyon 985 bin 25 kişinin vücut kitle indeksinin, normal kilo aralığının üzerinde olduğu tespit edildi

‘Bana bir şey olmaz’ demeyin, gençler arasında da hızla yayıldı

Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ertuğrul Okuyan, gençlerde giderek artan hipertansiyon riskine dikkat çekerek, “Bana bir şey olmaz” düşüncesinin ölümcül sonuçlar doğurabileceğini vurguladı. Hipertansiyonun erken teşhis edilmemesi halinde kalp damar hastalıklarına yol açabileceğini belirtti.

Su yerine 3 litre kola içti! Yaşadıkları korkunç, günlerdir rekor kırıyor: ‘Tarlaya dönmüş’

Her gün aralıksız tam 3 litre kola içti. Kısa süre sonra dayanılmaz böbrek ağrılarıyla hastaneye başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından mesanesinden çıkanlar, sosyal medyada 8,5 milyon kişi tarafından izlenerek adeta viral oldu. Gazlı içecekleri su gibi tüketen adamın yaşadıklarını paylaşan doktoru, korkunç gerçeği gözler önüne serdi.

Uzmanlardan bayram uyarısı: Etin yanında sebze tüketin

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazlı Nur Aslan Çin, bayramda kesilen kurban etinin bir süre bekletildikten sonra yanında sebze ağırlıklı besinlerle tüketilmesini tavsiye etti. Çin, “Kestiğimiz kurban etini, 12-24 saat aralığında buzdolabında dinlendirmemiz gerekiyor. Kurban eti ile kavurma yapacaksak; doymuş yağ eklemeden, etin kendi yağı ile kısık ateşte ve az miktarda tuz ile pişirmemiz yeterli olacaktır” dedi.

Bilmeden yapıyoruz! Ağızdan nefes almak dişleri bitiriyor, küçükken büyütüyor

Diş hekimleri, iyi niyetli alışkanlıkların bile zamanla dişlerinize ve diş etlerinize zarar verebileceğini söylüyor. Çok sert fırçalamaktan dişlerinizi bir araç olarak kullanmaya kadar, bu küçük yanlış adımlar ileride daha büyük sorunlara yol açabiliyor. Diş hekimliği uzmanları farkında olmadan bile yaptığınız ve ağız sağlığınıza zarar verebilecek alışkanlıklar hakkında uyarıyor.